Over mij

Ik ben Karen en samen met Peter hebben we 2 zoontjes: Thijn en Gust. Naast mijn liefde voor yoga werk ik ook als leerondersteuner. Ik heb altijd in het Buitengewoon Onderwijs les geven en heb daarna de overstap gemaakt om kinderen met speciale noden (ADHD, ASS, Hoogbegaafdheid,…) te begeleiden in het gewoon onderwijs.

 

Yoga is op mijn pad gekomen van zodra ik eigen kinderen kreeg. Ik voelde dat mijn werk in het Buitengewoon Onderwijs veel van mij vroeg en daarbij dan ’s avonds ook nog de zorg voor mijn gezin. Dat maakte dat ik niet in balans was. Ik liep vaak tegen mijn eigen grenzen aan. Met als gevolg dat ik een tijdje thuis ben gebleven en zo op zoek ging naar manieren om terug in evenwicht te komen. Dit was de start van een lange zoektocht en zo kwam ik bij yoga terecht.

 

Maar welke yogavorm? Er zijn er zo veel. Kundalini yoga kwam op mijn pad. In het begin was het wennen om uit mijn comfortzone te komen. Maar ik ervaarde al snel de voordelen van yoga. Uiteindelijk is mijn liefde voor yoga alleen maar gegroeid. Yoga werd uiteindelijk een passie. Zo fel zelfs dat ik in 2019 besloot om een opleiding te volgen tot Kundalini Yogateacher.

 

In 2023 heb ik yin yoga ontdekt. Meteen voelde ik dat die liefde voor Yin yoga er ook was. Ik wou verder ontdekken, ervaren, voelen, wat Yin yoga met mij deed. Ik ben dan ook al vrij snel een opleiding hiervoor gaan volgen.

 

Yoga heeft in mijn leven al veel gebracht: meer rust, meer balans, mijn eigen grenzen beter leren kennen, in mijn kracht komen staan, meer flexibiliteit en liefdevoller handelen.

Ik wil je graag mee begeleiden naar een prachtig, liefdevol yoga avontuur zodat jij zelf kan ervaren, voelen, ontdekken,.. wat yoga met je kan doen.

 

Liefs,

Karen


Mijn opleidingen

 

YIN Yoga Teachertraining

@Karen Van Langendonck (Prana Yoga studio)

bij Saja Yoga Loft, Herent

2023

 

KLANKSCHAAL opleiding

@Centrum Meditatieve Ontspanning, Lelystad

2023

 

MIND-WALK

@Kelly Berghmans, Lommel

2022

 

KUNDALINI BUSINESS Yoga Teachertraining

@Guru Gian, online

2021

 

KUNDALINI Yoga Teachertraining Level 1

@Cherdi Kala International, Boutersem en Duitsland

2019 – 2020

 

“Yoga is a way of life: it is an art, a science, a philosophy."

— B.K.S. Iyengar —