Recensies

“Naar de yogales bij Karen gaan is als thuiskomen. Je wordt door haar onthaalt op een zachte, warme manier waardoor er al meteen een liefdevolle verbinding ontstaat. Er hangt ook altijd een gezellige, ontspannen sfeer. De ruimte is mooi aangekleed door de vele kaarsjes, relaxte muziek en de heerlijke geuren. Het leuke is ook dat zij alle yogaspulletjes vooraf al klaar legt, zodat je alleen maar hoeft te “landen” op je mat. Je mag tijdens een yogales volledig jezelf zijn. Alles mag, niets moet. Hoe zalig is dat wel niet!”

-Nathalie-

 

“Karen haar yogalessen zien er wekelijks altijd anders uit. Ze probeert heel veel variatie in haar lessen te brengen en is heel professioneel. Ze heeft een fantastisch krachtige, motiverende stem om vol te houden maar tevens ook een hele zachte, aangename, warme stem. Een stem, die je helemaal meeneemt tijdens een ademhalingsoefening of meditatie. Een klankschaalmeditatie tijdens de lange diepe ontspanning, is voor mij dan ook altijd het hoogtepunt van een yogales.”

-Caroline-

 

“Ik kijk uit naar de wekelijkse yogalessen bij Karen. Ook al ben ik soms moe en heb ik een drukke werkdag achter de rug, toch doet yoga mij altijd heel erg deugd en val ik daarna thuis als een blok in slaap. Ik heb geen specifieke voorkeur voor Yin yoga of Kundalini yoga. Beide yogastijlen worden op een hele aangename manier gegeven. Ik probeer de krachtige, actieve Kundalini yoga af te wisselen met de zachte Yin yoga zodat ik mooi in balans blijf. Aan Kundalini yoga heb ik in het begin wel even moeten wennen. Gelukkig dat Karen je mind er al een beetje op voorbereid wat je juist mag verwachten.

Ik ben zo dankbaar dat yoga op mijn pad is gekomen.”

-Tine-

“Yoga is like music: the rhythm of the body, the melody of the mind &

the harmony of the soul create the symphony of life."

— B.K.S. Iyengar —